Vissza a főoldalra

Az első luxus parfüméria

parfümbőrápolásborotválkozássmink
Parfüm & luxus hírlevél
escentric molecules
escentric 01

Illatcsalád
Friss: citrusos, zöldes, tengeri

Fás: vetiver, cédrus, ciprusos
Az escentric molecules először meglep, aztán megbabonáz. Először is, felfújva a bőrre, általában nem érzünk semmit. És később se biztosan. Azonban mégis sorban fogjuk kapni a dicséreteket, észrevételeket másoktól, hogy milyen isteni illatunk van. Feromonszerű hatást gyakorol a körülöttünk lévő emberekre. Aztán később talán a mi orrunkat is megcsapja a melengetően érzéki, puha fás illat. De ahogy megtörténik, úgy válik éteri megfoghatatlanságával ismét köddé… Soha nem tolakodó, sohasem túl sok. A titok egy kivételes tulajdonságokkal bíró alapanyag. Az escentric molecules nemzetközi rajongótábora ódákat tudna zengeni e „hatásról”, hogyan szólították le őket idegen emberek az utcán, arról érdeklődve, milyen parfümöt viselnek.

Az Escentric 01 rózsaszín borsot, zöldcitrom-héjat és tömjént tartalmaz, valamint szokatlanul nagy arányban (65 %) azt a különleges alapanyagot, ami a kompozíció lelkét adja. Könnyed, kifinomult és roppant addiktív.
 
Az escentric molecules a londoni luxusáruház, a Harvey Nichols leggyorsabban fogyó parfümje. Bemutatkozása után szájról-szájra terjedt a híre, hamar elkapkodták, és pillanatok alatt 600 fős várólista alakult ki rá. További részletek: escentric molecules


MintaEDT 900 Ft1 db
30 mlEDT19 900 Ft db
100 mlEDT35 600 Ft db
    
A termék kipróbálható és megvásárolható: NEROLI parfüméria
Cím: Budapest, V. ker., Régiposta utca 19. Tel: (06-1) 328-0228

Hasonló termékek
Próbálja ki őket is:

Creo Interactive Media Studio