Vissza a főoldalra

Az első luxus parfüméria

parfümbőrápolásborotválkozássmink
Parfüm & luxus hírlevél
Rouge Bunny Rouge Vissza az előző oldalra
Az álomvilág megelevenedik – A történet

A törékeny Rouge hercegnő visszatérő álmaiban sokszor megfordul a rabul ejtő, ugyanakkor kiszámíthatatlan Elvarázsolt Kertben, ahová annak idején a pajkos vörös nyuszi vezette el. Visszatérve az álomvilágból saját palotájába, a hercegnő legtehetségesebb művészeinek és mesterembereinek azt a feladatot adta, hogy alkossák újra számára a varázslatos szépség eme birodalmát. Ebbe az álmok szőtte birodalomba repít el a Rouge Bunny Rouge. Itt minden olyan fenségesen finom, mint a hajunkba tűzött frissen vágott virág. Romantika és árnyak, nemes érzések és baljós szándékok – ezek szegélyezik az Elvarázsolt Kert világát. A Rouge Bunny Rouge Elvarázsolt Kertje a viktoriánus tündérmeséket eleveníti meg, melyet a titkok és az alig érzékelhető veszély szellője leng be. Tárd ki az Elvarázsolt Kert kapuit és lépj be ebbe a bűvös világba…

Varázslatot hoz az életedbe – A háttér

A Rouge Bunny Rouge alapítói soha nem tudtak kibékülni a kozmetikai termékdömping romantikátlanságával és ötlettelenségével. Úgy gondolták, hogy a kozmetikumoknak el kell bűvölni az érzékeket és magával ragadni a képzeletet; egy márkának saját egyéniségnek, egyedi hangvételű történetének kell lennie. A Rouge Bunny Rouge különleges üzenete 2006 óta úgy tűnik, sokakhoz eljutott: a londoni székhelyű cég eleinte szűk rajongói köre sebesen kinőtte magát – ma a szépségipar nemzetközileg elismert márkája. A Rouge Bunny Rouge a viktoriánus kor és az orosz cári arisztokrácia eklektikus elegye, mintha a tündérmesékből lépett volna elő. A rejtélyes Elvarázsolt Kertbe csábítja a vevőket: fellebbenti a fátylat, amely valóságot elválasztja a képzelettől, és bepillantást enged az örök varázslat világába. Romantikáról és csábításról suttog, miközben a veszély is ott leselkedik a Kert árnyas részein…

Kincsekre lelhetünk – A termékek

Egy olyan korban, amikor a legtöbb kozmetikai márka a tünékeny trendek követésére törekszik, a Rouge Bunny Rouge mást kínál. A bűbájos érzékiség és a szárnyaló képzelet a legmodernebb technológiával párosul. A Rouge Bunny Rouge termékek olyanok, mintha modern kincsekre lelnénk.
A Rouge Bunny Rouge kincseit a textúrák, az előállítás technológiája, az innováció és a felhasznált alapanyagok teszik páratlanná. A csodálatos színek, a textúrák, valamint a fiatalító, hidratáló és szabadgyökök ellen védő összetétel miatt a vevők újra és újra vissza szeretnének térni az Elvarázsolt Kertbe. A legújabb tudományos vívmányok, és a boszorkányos formulák azonnali eredményekkel kecsegtetnek. A Rouge Bunny Rouge ezért különös hangsúlyt fektet arra, hogy a termékek receptúrája és alapanyagai a világ legkiválóbb laboratóriumaiból származzanak. Az egyik alapító – és a kreatív igazgató – Alexandra de Montfort, szinte hihetetlen rátermettséggel dolgozik azon, hogy a kozmetikai világ legújabb és leghatásosabb felfedezéseit dobozba zárja nekünk.

Vágyat ébreszt – A csomagolás

A Rouge Bunny Rouge termékek olyanok, mintha egy emlékekkel teli kincsesládikót nyitnánk fel, minden részlet apró örömök ígéretét hordozza. A „szelencék” eleganciájától, a termékek bódító illatától olyan izgalom jár át, mintha éppen egy ajándékot bontogatnánk. A Rouge Bunny Rouge nem igényel külön díszcsomagolást – a mesébe illő, viktoriánus stílusú dobozkák és tégelyek egyszerre sugároznak sötét, időtlen eleganciát és bájos játékosságot, amelyet vétek lenne elrejteni a szem elől.
 
 Küldje tovább ismerősének!  |   Nyomtatás
Creo Interactive Media Studio