Vissza a főoldalra

Az első luxus parfüméria

parfümbőrápolásborotválkozássmink
Parfüm & luxus hírlevél
NEROLI: az online parfüméria Vissza az előző oldalra

A NEROLI online parfüméria website tervezésekor célunk az volt, hogy egy esztétikus, könnyen kezelhető, egyedi ötletekben nem szűkölködő virtuális parfüm-butikot készítsünk csodálatos, egyre bővülő választékunknak. A teljes oldal felfedezését meghagyjuk a látogatóknak, azonban néhány praktikus lehetőséget kiemelnénk. 

Kényelmes mintarendelés
A minták között kész – azaz előre összeállított – csomagokat is találunk. Összegyűjtöttük a legnépszerűbb női és férfiparfümöket, sőt a különlegesebb darabjainkból is kínálunk összeállítást. E csomagok ajándéknak is kitűnőek!
Tovább: Parfüm-minta rendelés
A legjobb női parfümök: Legjobb női parfüm-kollekció
A legjobb férfi parfümök: Legjobb férfi parfüm-kollekció

Parfümválasztás
A főoldalon bal oldalt található a parfümválasztás gomb, mely olyan, mint egy megbízható tanácsadó. Alapanyag, alkalom, évszak és illatcsalád szerint válogathatunk a sokszínű kínálatból.
Tovább: Parfüm-választás

Ugyanitt érdemes megemlíteni a férfi és női parfüm-választás lehetőségét.
Férfi parfüm és a többi férfi kategória: Férfi parfüm
Női parfüm és a többi kategória: Női parfüm

Magazin
Szakmai magazinunk részletes márkabemutatókkal, értékes tanácsokkal a parfüm használatához.
Tovább: Parfüm-magazin

Bestseller listák
A bestseller listáink olyanok, mint az iránytű: a női és férfi vásárlóink legkedveltebb választásain túl számos ajánló segít támpontot adni a választáshoz.
Tovább:  Parfüm bestseller-lista

Ajándékkártya
Gyönyörű ajándékkártyánk az interneten is megrendelhetőek és levásárolhatók. Elég egy pillantást vetni rájuk, hogy felismerjük: fenséges ajándékok lehetnek.
Tovább: Parfüm ajándékkártya

Ár szerinti válogatás
A főoldalon, felül az Ár szerinti válogatásra kattintva különböző ársávokba rendezve szemezgethetünk a termékek között. Így könnyen rátalálhatunk például az 5000 Ft alatti termékekre vagy épp a legdrágább darabokra. A Csak parfümök gombbal kizárólag a parfümök között válogathatunk, kizárva a más jellegű termékeket.
Tovább: Parfüm - ár szerinti bontásban

Exkluzív céges ajándék
Lepje meg megbecsült, kiemelt partnereit igazi különlegességgel! Olyan luxuskivitelű ajándékkal, amiről minden kétséget kizáróan az Ön cégének kifinomultsága és nagylelkűsége jut majd az eszükbe.
Tovább: Parfüm mint céges ajándék

Valamint: ingyenes hírlevél (jelentkezés a főoldal tetején - így értesülhet újdonságainkról és kedvezményeinkről), vásárlói vélemények (minden egyes parfüm esetében), nyereményjáték (minden héten sorsolás!) és számtalan további apró, hasznos funkció.
 

Fontos link:
A világ legszebb illatai: NEROLI online parfüméria

 Küldje tovább ismerősének!  |   Nyomtatás
Creo Interactive Media Studio