Vissza a főoldalra

Az első luxus parfüméria

parfümbőrápolásborotválkozássmink
Parfüm & luxus hírlevél
Gamila Secret: táplálék a bőrnek Vissza az előző oldalra

Az egészséges bőr

 

Talán ez a mai, kissé felborult mindennapi életünk velejárója, vagy talán az olyan bőrápoló termékeké, melyek nem azt adják, amit ígérnek, mindenestre egyre többen vannak, akik enyhe vagy súlyosabb bőrproblémákkal küszködnek. A Gamila Secret egy olyan bőrápoló és tisztító termék, ami nemcsak megújítja és egészségessé teszi a bőrünket, hanem a bőrproblémákon is képes segíteni.

 

Teljesen természetes

 

A Gamila Secretet 100 %-ban természetes összetevők alkotják – válogatott gyógynövények és nemes olajok. A készítésében generációk tapasztalata ötvöződik, semmilyen ipari adalékanyag nem kerül bele. Mindez egy közel hetvenéves drúz asszonynak, Gamilának köszönhető.

 

Gamila titka

 

Galílea zöldellő területe egy olyan hely, ahol mintha kétszáz éve megállt volna az idő. A termékeny talaj gyönyörű olívalugasoknak, gyümölcsöskerteknek és gyógynövényekkel teli réteknek ad otthont, melyeket odaadóan gondoznak a helyiek, a drúzok. Ők jól ismerik Galílea dombjain, rétjein fellelhető gyógynövények százait, évszázadok óta gyógyírként használják őket.

Gamila drúz nemzetiségű, egy olyan népcsoport tagja, akiknél a természet tisztelete központi szerepet játszik. Édesanyjától és nagymamájától, valamint a környékbeli drúzoktól hallott és tanult az olívaolaj és a helyi gyógynövények gyógyító erejéről. Családja segítségével e csodás alapanyagokból készített természetes termékeket évtizedeken keresztül. Sokáig többen bolondnak tekintették a környéken, mert ehhez kizárólag első préselésű olívaolajat használt, ami rendkívül értékes – táplálkozásra használják. Azonban Gamila hűen kitartott a legjobb alapanyagok használata mellett.

 

Több mint 40 évnyi tapasztalat és kísérletezgetés után Gamila alkotott egy olyan formulát, ami mára világszerte ismertté tette. Ez a Gamila Secret.

 

Gyógyír a bőrproblémákra?

 

A Gamila Secret Original minden bőrtípus számára megfelelő, segít a bőr harmonizálásban, egészséges egyensúlyának visszaállításában, fenntartásában. Emellett az ekcémával, pikkelysömörrel és aknéval küszködökön is gyakran szinte csodás módon segít.

Hovatovább, a Gamila Secret más problémákat is megoldhat: nagyon hatékonynak tűnik a gombás fertőzések természetes ellenszereként.

Gamila maga soha nem állítaná, hogy a Gamila Secret gyógyszer. Azonban a számos pozitív visszajelzés mindenesetre gondolatébresztő. Ahogy ő maga fogalmaz: „Próbáld ki te magad. Sok embernél működött, miért ne működne neked is?”

 

Miből van a Gamila Secret?

 

Gamila korán megtanulta, hogyan juthat a legjobb minőségű olívaolajhoz, ami a termék alapját képezi. Ehhez társul még ötféle nemes olaj és shea vaj. A Gamila Secret szívét azonban kétségtelenül a Galílea dombjairól összeválogatott 15 gyógynövény alkotja, melyből hetet mindmáig a saját kezével gyűjt. Ez utóbbiak titkosak: csak Gamila és gyermekei ismerik a pontos receptet.

 

A legtisztább, természetes összetevőkből:


Nemes növényi olajok
első préselésű, hideg sajtolású olívaolaj (a termék 80%-a), kókuszolaj, avokádóolaj, babérolaj, édes mandulaolaj, shea vaj, szőlőmagolaj

Vadon termő gyógynövények
római csalán, levendula, kamilla, rozmaring, vasfű, zsálya, ruta és pisztácia

A titkos formula
hétféle gyógynövény ezoterikus keveréke, melyet Gamila maga szed és válogat össze

Hogyan készül?

 

A Gamila Secret mindmáig kézzel készül. A gyógynövényeket és a természetes olajokat különleges odafigyeléssel, hagyományos módszerrel keverik össze, ami által az összetevők szinergikus módon erősítik egymást, és a több száz aktív elem kioldódik, így kifejtheti a bőrön a hatását. Ez teszi igazán különlegessé a Gamila Secretet.

 
 

 

A gyógynövények hozzáadása lényeges folyamat. Nem tesznek hozzá mindent azonnal, néhány közülük később, vagy külön kerül a főzetbe. Gamila a következő, természetes sorrendet használja: először a gyökerek és a szár kerül bele az elegybe, aztán az ágak, végül a levelek és a virágok. A Gamila Secret csomagolásán nincs feltüntetve az összes összetevő. A titkos formulát, melyet Gamila dolgozott ki, és gyerekeinek ad tovább, hétféle gyógynövény alkotja. E gyógynövények egy olyan fémtárolóból kerülnek a főzetbe, ami egy túlmértezett, perforált teaszűrőre hasonlít.

 

Az alkotóelemek hozzáadása végeztével az elegyet felforralják, és negyven órán át főzik (a „közönséges szappanokat” ezzel szemben legfeljebb egy órát). Gamila szerint ez az egyetlen biztos módja annak, hogy az aktív komponensek százai kioldódjanak és a használat során kifejthessék pozitív hatásukat. Ezután kiöntik a főzetet egy lapos tálcára, ahol elegyengetik a felszínét. Ha ezzel végeztek, hagyják 30-60 órán keresztül megszilárdulni, kézzel felvágják darabokra, majd a darabokba belepecsételik a Gamila logót.
Mikor ez megvan, akár a jó bort, érni hagyják. Az évszaktól és az adott termék sajátosságától függően ez 3-6 hónapot vesz igénybe.

 

 

Hadd ajánljuk figyelmébe a Gamila Secret: gyakori kérdések cikkünket, mely számos további értékes információt tartalmaz.

A www.gamila.com oldal magyar nyelvű szekciójában egy videó is megtekinthető. (A szekció most készül, hibák még lehetnek benne. A videó magyar nyelvű fordítása készülőben.)

A világ legszebb illatai: NEROLI online parfüméria
 Küldje tovább ismerősének!  |   Nyomtatás
Creo Interactive Media Studio